Gå til innholdet

Tips til årets farsdagsgave

Søndag 12. november er det endelig farsdag! Da er det igjen tid for å gi alle fedre og farsfigurer litt ekstra oppmerksomhet. Det er ikke alltid like lett å finne den perfekte gaven, så vi har samlet våre beste tips til årets farsdagsave! 

 

1. Klassisk morgenkåpe fra Lexingtion

Lexington morgenkape farsdag

Denne klassikeren er en favoritt hos våre kunder og er en perfekt farsdagsgave! Dette er en myk frottébadekåpe fra Lexington med sjalkrage og praktiske lommer foran. Finnes i fargene gråhvitbeige og mørk blå

Kjøp morgenkåpe – få 20% rabatt!

 

2. Kvalitetssføfler i ekte saueskinn

Vinteren har meldt sin ankomst og det er perfekt å gi bort gode og varme tøfler som gave til far. Disse tøflene er er laget spesielt for Lexington og er en utrolig god og myk variant. Tøflene er i eksepsjonell kvalitet og er en gave som vil gi glede i mange år!

Kjøp tøfler her

 

3. Pysjamas i økologisk bomull

Deilig og myk pysj med blå og hvite striper med gummi knapper og elastisk linning med knyttebånd. Denne pysjasmasen er laget i høy kvalitet med 100% økologisk bomull. Nedsatt pris med -20%!

Bestill pysjamas – få 20% rabatt her!

 

 

4. Et must for kjøkkenentusiaster – Lexington forkle

Beige Lexinton forkle farsdag

 

Dette stilige forkleet fra Lexington er et must for alle kjøkkenentusiaster. Forkleet er laget i tykk bomullslerret og har en uformell og stilig design. Laget i 100% bomull.

Bestill forkle her!

 

Adresse
Nedre Torvgate 9, 2815 GJØVIK
Telefon
+4795801248
E-postadresse
kundeservice@alexia.no
Foretaksregisteret
Casensia 931 713 310
Theme primary color
Logo background color
Shop open for business